Specialistische zorg
voor klachten in het hoofd- hals- en kaakgebied
Onderdeel van
Fysio Michielsen-van Rossem
Hoogstraat 321
5654 NB Eindhoven

Welkom in onze praktijk

Eerste afspraak orofaciale fysiotherapie

Neemt u bij uw eerste afspraak of wanneer u lange(re) tijd niet bent geweest wel altijd uw verzekeringsbewijs én een legitimatiebewijs mee. Komt u voor het eerst bij ons in de praktijk dan hoeft u geen handdoek mee te nemen. U krijgt handdoeken en lakens in bruikleen.

Verwijsbrief fysiotherapie

U kunt rechtstreeks een afspraak met ons maken. Sinds januari 2016 is voor een behandeling door de fysiotherapeut geen verwijzing van de huisarts meer nodig. Wanneer u zonder verwijzing bij ons in de praktijk komt, starten wij met een zogeheten screening. Hierin wordt beoordeeld of uw klachten ook daadwerkelijk door een van onze medewerkers behandeld kunnen worden.

Het is nog steeds mogelijk dat uw huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts u naar een fysiotherapeut door verwijst. Neemt u dan bij uw eerste afspraak de verwijsbrief mee. De eerste behandeling bestaat dan uit een fysiotherapeutisch onderzoek. Na dit onderzoek krijgt u uitleg over uw klacht en zal er een behandelplan worden opgesteld op basis waarvan de behandelingen worden gestart.