Specialistische zorg
voor klachten in het hoofd- hals- en kaakgebied
Onderdeel van
Fysio Michielsen-van Rossem

Nieuwe website over klachten in hoofd, hals, nek en kaakregio

Ik was al lang van plan om een website te maken specifiek over klachten in hoofd, hals, nek en kaakregio maar had daar nooit eerder echt tijd voor. Door COVID-19 konden we enige weken niet werken als fysiotherapeut. Deze vrije tijd heb ik gebruikt om deze website te bouwen.

Door mijn persoonlijke interesse in deze klachten, de complexiteit van klachten rondom het hoofd en het feit dat er weinig echt gespecialiseerde fysiotherapeuten in dit vakgebied werkzaam zijn, heb ik al eerder besloten me voortaan vrijwel volledig te richten op de behandeling van deze klachten. Hiermee kan ik de patiënten de meest up-to-date behandeling geven. Op een aantal deelvlakken (zoals bij hoofdpijn, duizeligheid en ontspanningstherapie) maak ook graag gebruik van de kennis en kunde van mijn collega’s van Fysiotherapie Michielsen – van Rossem.
Ook met andere disciplines in de gezondheidszorg werk ik graag samen omdat klachten in het hoofd- halsgebied soms zeer complex en uitgebreid kunnen zijn.

Ik hoop dat u hier de informatie kan vinden die u zoekt. En anders is er altijd een mogelijkheid contact met me op te nemen.

1.jpg